Om os

2014

A skate baby was born

Skateducate blev startet i det hedengangne år 2014 som et KaosPilot projekt af de to gode medstuderende Anne og Laura. Anne var vild med at skate, men hun var mutters alene i en mandsdomineret verden af skatere, og der var langt mellem de få piger man mødte på skateboardet. Så Anne gør, hvad en hver anden person ville gøre: hun starter et fællesskab med henblik på at etablere en forening, så det virker tjekket og moderne.

Gennem tiden har Skateducates formål og aktiviteter været forskelligartede, og allerede fra starten var camps en del af arsenalet hos den lille aarhusianske gruppering. Foreningen henvendte sig i sin tid primært til young guns (børn og unge), havde ligeledes ungdomsskolehold og var på besøg i mange klubber og folkeskoler. 

Men så skete der noget vildt!

2017

Chicks With Decks, crew vokseværk og klubhus

I 2017 lavede vi Chicks With Decks – og det blev startskuddet på en ny æra i Skateducate. Nye medlemmer kom til, og foreningen voksede og drømte sig større! Vi skulle have et klubhus, Conny, så vi havde en base for alle de gode medlemmer i crewet, der er drivkraften og kernen af Skateducate. Vi skulle kunne tage på ture sammen som crew, og vi skulle være mere sammen med vores ligesindede søster skate crews, som langsomt, fortsat blomstrer op rundt omkring i DK (Skud ud til Don’t Give A Fox i Roskilde/København, Pushing Daisies i Odense og GripGalz i Aalborg, som vi har arrangeret skate events og crew meet ups med)

Alle kan være med til det vi laver i Skateducate – vi byder alle former for bidrag glædeligt velkommen. Vores eneste krav er, at du gerne vil stå på skateboard sammen med os eller bidrage til skate-relaterede initiativer. Man kan også blive medlem af foreningen. Man har dog adgang til de ugentlige skate sessions uanset hvad!

Skateducate anno 2021

Gadeidræt – Skateducate, januar 2021
Produceret som en del af Bevæg Dig For Livet – Gadeidræts visionssamarbejdet mellem organisationerne Game, DIF og DGI – støttet af TrygFonden og Nordea-fonden

2022

Now we here. Still goin’ strong!
Nye visioner, nye idéer. Følg med!